Не е за вярване! Николаос Цитиридис се сваля с…

Гласувайте за статията

Рая пък открито се забавляваше на закачките му

Личният живот на Николаос Цитиридис се превръща във все по-голяма енигма.

Това твърдение се засилва още повече след последните изпълнения на колоритния тв водещ на bTV, които недвусмислено показват и какво се случва.

Николаос Цитиридис

Рая пък открито се забавляваше на закачките му

Според скорошни слухове Николаос Цитиридис е скъсал наскоро с гаджето си Ева. Повод за подобни писания дава и самият той с фриволното си напоследък поведение в ефир с актрисата Рая Пеева.

Рая, която е приятелка на актьора Явор Бахаров, открито се забавляваше на закачките на колегата си, а той съвсем не даваше вид на обвързан мъж. Нещо повече – в скорошно свое интервю Цитиридис не обелва и дума за това има ли жена до себе си и дали е влюбен.
Припомняме, че преди време открито говореше за приятелката си в собственото си шоу.

Тв водещият представи Ева за първи път на фестивала „Арт поток“ в Лозенец през юли миналата година. След това цяло лято двамата изкараха на морето, където обикаляха къмпингите.

Въпреки че си допадат почти веднага, така и на заживяват под един покрив. Приятелите му твърдят, че днес гъркът съжителства в апартамента си само с котката си. Не му липсва обаче внимание от почитателки. Дори напротив – те го засипват с неприлични предложения в социалните мрежи.

С бившата му приятелка Моника стигат даже и до годеж. Дори стягат сватба, когато Цитиридис е едва на 20 години. В последния момент обаче, той неочаквано осъзнава, че е твърде млад за такава важна стъпка и се отказва, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар