Кой ще наследи родителката на Андрей Баташов?

Гласувайте за статията

Вдовицата на Андрей Баташов се оказа наследница и на неговата майка

Теодора Стефанова – майката на покойния Андрей Баташов, почина часове преди именния си ден. Съвпадение или не, но и нейният син издъхна точно преди Андреевден. Баташов си отиде от този свят на 29 ноември 2010 г.

Теодора живя цели 10 години без него.

„Времето не може да излекува мъката ми по него. Ето вече 10 години станаха, но аз продължавам да си говоря с него, сякаш е жив. Мъчно ми е, че не остави дете след себе си. Искаше да осинови ви момиченце точно като Чочо Попйорданов, но, уви, нямаше време. Почина нещастен, не успя да осъществи най-важната си мечта да има дъщеря”, сподели преди месеци почернената майка.

До сетния си дъх Теодора живееше със спомените и снимките на сина си. Приятелите й са убедени, че в момента тя най-после се е събрала с обичания си син. Покойният актьор е имал цяла колекция от икони.

Той се е интересувал от психология и езотерика.

Целият му живот се преобръща след среща с Вера Кочовска, която му казала, че е прероден Яворов.

„Ние с теб ще си отидем един след друг“, споделила тя пред актьора.

Приживе майка му сподели, че никога няма да забрави последните му думи: „Да знаеш, аз ще умра“.

Тя многократно е споделяла, че наследникът й не е случил на жена.

Интересното е, че той няма развод с Боряна и тя е официална наследница на дома, който Теодора бе превърнала в истински музей в памет на сина си.

Не е ясно дали Боряна ще запази тази подредба или ще побърза да продаде имота, пише Хотарена, позовавайки се на „Минаха години“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар