Кейт Уинслет показа порасналата Миа (Вижте я 20 години по-късно – Снимки)

Гласувайте за статията

Кейт Уинслет показа порасналата Миа

Кейт Уинслет се радваше на рядък излет с дъщеря си Миа, по време на тиха разходка в Хемпшир по-рано този месец.

45-годишната актриса показва най-голямото си дете, родено през 2000 г. от брака й с Джим Трипълтън- Двамата се разделиха само една година по-късно, през 2001 г.
Малко показвана, откакто бе представена на света като бебе, Миа вече върви по стъпките на известната си майка, след като наскоро направи първия си официален актьорски дебют в игралния филм на италианския режисьор Карло Лаваня „Сенки“. Това е и причината звездата да се реши да я покаже пред всички след толкова години.

През ноември амбициозната актриса каза на Variety, че „не може да повярва на късмета си“, когато е получила ролята, тъй като това е първият филм, за който е ходила на прослушване.

Тя каза пред изданието: „Току-що завърших училище, бях освободена от изпитите и се чувствах развълнувана, нервна и готова да започна прослушвания за роли. Много се надявах, че възможностите за прослушване ще са добри“.

И въпреки че има майка на актриса от A-списък, Миа призна, че никога не е прекарвала много време около снимачните площадки, докато е растяла.

Тя си спомня: „Това винаги беше специално удоволствие. Съвсем различно преживяване е, когато ви се случва на вас, а не е просто нещо, като това да наблюдавам от време на време“.

 

Кейт също споделя, че няма възражения срещу решението на Миа да тръгне по нейните стъпки. „Казах й: „Добре, ти решаваш, хлапе!“

„Най-великото нещо за Миа е, че тя има различна фамилия. Така че, повярвайте ми, това много й помогна. Те нямаха представа коя е нейната майка.

Кейт Уинслет показа порасналата Миа сн. Инстаграм

Кейт Уинслет показа порасналата Миа сн. Инстаграм

Кейт се омъжи за първия съпруг Джим Трипълтън през 1998 г. а дъщеря им  Миа се роди през 2000 г. Те се  разведоха само година по-късно – през 2001 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар