Брад Пит замени Дженифър със Сандра Бълок?

Брад Пит замени Дженифър със Сандра Бълок?
4 (80%) 1 vote

Брад Пит смени Дженифър със Сандра Бълок?

Брад Пит май има нова тръпка. Според слуховете, актьорът излиза на романтични срещи с последната си филмова колежка – Сандра Бълок.

В новия екшън-трилър, режисиран от Дейвид Линч, участват Брад Пит и Сандра Бълок и както обикновено се случва винаги, когато един от най-красивите мъже в историята на Холивуд застане до жена, бързо се разпространяват слухове, че между тях има нещо повече.

Съобщава се, че Брад и Сандра се разбират добре и се наслаждават на снимките заедно. А неназован източник разкрива пред National Enquirer, че двамата имат тясна връзка от години. И сега са решили да използват първия си шанс най-накрая да работят заедно. Това обаче май не е всичко …

„Сандра грее, когато е близо до Брад. А някои хора се кълнат, че са я виждали да се изчервява пред него“, каза още друг анонимен източник.

Освен това източникът пише, че двамата са били забелязвани да се разхождат заедно по снимачната площадка и актрисата не е могла да свали усмивката от лицето си.

„Химията между тях е взривоопасна – дори без специални ефекти – и хората от екипа не можеха да не я забележат“, добавя източникът. „Има много искри и вибрации“ за които се говори на снимачната площадка. „Виждани са много пъти да се смеят заедно, което предизвика учудване, защото актьорите не се социализират, освен ако не са емоционално свързани.“

Съобщава се, че присъстващите колеги на снимачната площадка са ги чували да говорят за семействата си.

„Брад и Сандра се обичат и може да се получи нещо между тях. „Мнозина също ги чуха да говорят и за деца“, каза той.

Интересното е, че Бълок има добри отношения с бившата съпруга на Брад Дженифър Анистън и по едно време те публично се шегуваха, че имат връзка с актьора Тейт Донован.

Брад Пит и Сандра Бълок са двойка? сн. Инстаграм

Брад Пит и Сандра Бълок са двойка? сн. Инстаграм

Същото ли ще е и с Брад, предстои да разберем …

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар