19-годишният син на актьорите не иска контакт с баща си, който му посегнал

През март стана известно, че Анджелина Джоли реши да представи пред съда доказателства за домашно насилие над деца от Брад Пит . Актрисата се опитва да докаже, че бившият съпруг е обиждал наследниците си, упражнявайки морален и физически натиск върху тях дори в дните, когато са били женени.

Осиновеният син на двойката Мадокс, 19, по-късно свидетелства в съда срещу баща си . Съобщава се, че Брад е вдигнал ръка към него по време на един от техните съвместни полети през 2016 г., а наследникът все още не му е простил това. Пит беше много  разстроен от постъпката на му , споделят запознати.

[caption id="attachment_661252" align="aligncenter" width="555"]Мадокс на Анджелина Джоли и Брад замина за Корея без да се сбогува с баща си (Разривът е пълен) Снимка: graziamagazine.ru[/caption] Наскоро стана известно, че Мадокс се завръща в Южна Корея. Там учи в университета в Йенсен в Биологическия факултет. По време на пандемията, когато институтът беше поставен под карантина, младежът живееше в дома на майка си, но сега, започвайки през април, класовете ще продължат както обикновено. Според запознати, които са говорили пред портала Daily Mail, Мадокс дори не се е сбогувал с Пит, преди да си тръгне. След като наследникът даде показания в съда, бащата и синът не обсъждат инцидента. По-рано източници твърдяха, че Мадокс иска да се отрече от баща си, младежът дори възнамерява да смени фамилията си, сега той носи двойното фамилно име Джоли-Пит, но в документи, които не са правно обвързващи, той се нарича Мадокс Джоли.

Спомнете си, че съдебният спор между Джоли и Пит продължава почти пет години. Анджи смята, че на бившия съпруг не трябва да се дават децата. Актрисата иска да постигне еднолично попечителство над тях, а Брад - съвместно, предават от graziamagazine.ru.