Наум Шопов е в болница с Ковид-19 (Вижте повече)

Наум Шопов е в болница с Ковид-19 (Вижте повече)
4 (80%) 1 vote

На 15-ти март Наум Шопов съобщи, че се е заразил с коронавирус

Наум Шопов е в болница с Ковид-19. Актьорът съобщи това в социалните мрежи. На 15-ти март Наум сподели, че е болен от коронавирус, като след това са настъпили усложнения, довели до хоспитализирането му.

„Е, не ми се размина и на мен… За щастие, нещата вървят сравнително леко и вече се чувствам добре. Пазете се“, написа Шопов в Инстаграм, за да съобщи на феновете си, че е болен. Вчера екранният д-р Тасев разкри, че се е наложило да бъде приет в болница.

„На доста от вас им направи впечатление, че изчезнах отвсякъде след като ви споделих за моята среща с вируса. Причината за това беше, че се наложи да постъпя в болница. За щастие, нещата вече се стабилизираха. Момичетата ми са също са добре!

Надявам се, този път да е окончателно за всички ни! Нямам търпение това да се превърне в просто неприятен спомен“, написа той в социалната мрежа.

Годеницата на Наум Шопов – Теа Минкова, също сподели, че последните две седмици са били „трудни и стресиращи за цялото семейство“. „Както Шопов написа, последните две седмици бяха трудни и стресиращи за цялото ни семейство.

Наум Шопов е в болница с Ковид-19 сн. Инстаграм

Наум Шопов е в болница с Ковид-19 сн. Инстаграм

Изкарахме вируса тежко, и за най-голямо съжаление, той не пропусна и Амая. Няма да влизам в подробности, само ще споделя, че съм БЛАГОДАРНА затова, че отново сме заедно“, написа Теа в Инстаграм. Припомняме, че  дъщеричката на Теа и Наум – Амая, навърши една годинка през декември 2020-та година, предават от edna.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Наум Шопов (@shopov)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea (@teaminkova)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар