Хванаха Меган Маркъл в лъжа! Медиите изровиха брачното свидетелство (Подробности)

Гласувайте за статията

Защо американката излъга, никой не знае, нито има разумно обяснение

Меган Маркъл, която твърдеше, че с Хари са се врекли един на друг три дни преди официалната дата на сватбата им бе изобличена в лъжа. Британската медия The Sun публикува брачното свидетелстгво, на което датата на сватбата е 19.05.2018 г., т.е. денят на официалната кралска сватба.

Защо Меган каза, че са се оженили три дни преди тази дата и се изложи пред  медиите , които откриха истината, никой не знае, нито може да обясни.

Защо Меган излъга за датата на свабената церемония?

В интервю за Опра Меган каза, че на сватбата няма свидетели, а са били само принц Хари, свещеникът и тя. Тя добави, че истинското удостоверение за брак е окачено в рамка в къщата им, а не е това, което са получили в деня на кралската сватба, която според нея била шоу за пред обществеността.

„Съжалявам, но Меган очевидно е объркана и дезинформирана. „Те не се ожениха три дни предврително при архиепископа на Кентърбъри“, казва Стивън Бъртън, бивш шеф на кабинета.

В специалното разрешително, за което им съдействах, беше позволено да се венчаят в параклиса„ Сейнт Джордж “в Уиндзор, а случилото се там на 19 май 2018 г. и това, което милиони хора по света видяха, беше официална сватба, призната от Църквата и закона . „Това, което предполагам са направили, е било да разменят някои свои обети, които може би са написали и казали на самия архиепископ или че това вероятно е било репетиция.“

Не е възможно те да сключат брак в Nottingham Cottage, защото това не е одобрено място и не е имало достатъчно свидетели. Не можете да се ожените само с трима присъстващи. Това не е валидна церемония. Мисля, че херцогинята е объркана. „Свидетелството за обети, закачено на стена, не е официално свидетелство за сватба“, заключи той, предават от kajgana.com.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар