Братът на Рачков загази здраво

Гласувайте за статията

Братът на Рачков загази здраво

Изглежда тъмните облаци над брата на Рачков няма да се разсеят скоро. Затвор грози Петър Рачков. Той ще влезе зад решетките, ако физико-химичната експертиза докаже, че откритите у него осем кафеникави топчета, наподобяващи метамфетамини, са наркотични вещества.

Освен това той може да отнесе сериозни финансови санкции заради няколко нарушения при сблъсъка си с бургаските ченгета в неделя на обяд. Неспазване на полицейско разпореждане, увреждане имущество на МВР, управление на нередовен автомобил и шофиране без книжка – това са само част от провиненията на Петър.

В неделя вечерта се разигра същински екшън по пътя Бургас – Средец с участието на брата на комика.

Водачът не спира за проверка, отклонил се от пътя в опит да се измъкне от ченгетата. Започва гонка. В един момент Аудито е застигнато и изпреварено от автопатрул на Четвърто районно управление – Бургас. Когато шофьорът видял патрулката, предприел маневра на заден ход и блъснал един от автомобилите на жандармерията. След удара беглецът е задържан.

При ареста братът на Рачков изхвърля кутийка с осем топчета. Той е отведен в ареста със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар