Коя е Уенди, жената с „танцуващите бомби“ в „Талантите“?

Уенди спря дъха на мъжете
0

Едрогърдата танцьорка е звезда в шоту за таланти в Чехия, Германия, Испания и Румъния

Участничка от „България търси талант“ остави журито напълно безмълвно с впечатляващия номер, който бе подготвила – пише в. „Уикенд“. Пищната испанка Уенди Суперстар от Лас Палмас, Гранд Канария в Испания, излезе на сцената с горещ танц, който шокира и зрителите на забавното предаване. На екрана се появи червена точка, предупреждаваща, че гледката не е подходяща за лица под 18 години – отбелязва изданието.

Едрогабаритната и предизвикателна испанка се появи в оскъден сценичен тоалет, от който стърчаха огромните й гърди, покрити само с лепенки с помпони. Рапърът Ицо Хазарта зяпна от изненада и няколко пъти повтори, че гласува с „да“, още преди да е видял изпълнението. Уенди показа танца на гърдите си, които се мятаха в такт насам-натам. Атрактивната испанка заслужено си спечели четири „да“ от журито и ще продължи почти до финала на предаването.

Коя е 30-годишната Уенди Суперстар?
Уенди започнала да тренира номера си преди 12 години и вече е превърнала нестандартния си талант в своя професия.
„В началото хората наблюдават със зяпнала уста, но после започват да ми симпатизират. Накрая вече съм ги завдадяла напълно“ – сподели танцьорката.

От няколко години танцьорката обикаля всички забавни предавания, търсещи таланти, за да представя своя ефектен номер. Самата тя е част от шоупрограмата в Испания. От 2018 г. Суперстар обикаля същия формат за таланти в Чехия, Германия, Испания и Румъния, където бързо се е превърнала в черешката на тортата на всички изпълнения.[kkstarratings]

Уенди спря дъха на мъжете

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.