Жоро Игнатов е ерген за чудо и приказ! (липсва му само една голяма любов)

Гласувайте за статията

Жоро Игнатов ще бъде чудесен съпруг и баща!

Телевизионерът Жоро Игнатов е непримирим към неправдата не само в рамките на предаването „Съдебен спор“, но и извън него. Журналистът, който в и адвокат, е помагал на десетки хора в нужда. Както в репортажите си, така и с лични усилия след това.

Жоро Игнатов

На Жоро Игнатов му липсва само една жена

„Болката на хората, мизерията, нищетата – тези неща ме натоварват. Продължавам да мисля за тях и след края на предаването. Не само че се грижа за героите от репортажите си, а и гледам да им помогна по един или друг начин“, споделя Игнатов пред списание „Биограф“.

Той се бори е подкрепа на онеправданите хора е живота. Просто на може да подмине и да каже: „Това не ме интересува“.

Жоро Игнатов е смел и упорит в битките си срещу несправедливостта и в същото време e сърдечен, позитивен и земен човек. Има двор с градина и всяка свободна минута прекарва там сади, пресажда, „чисти си съзнанието и забравя за всички сериозни проблеми, с които животът го среща“.

А сутрин, когато в навалял сняг, става рано, изрива пред къщата и като минат жените от „Чистота“, казва: „Колежки, закъсняхте!“. Черпи ги кафе, чай, каквото им се пие и те посядат на пейката, която домакинът сам монтирал.

В работата си е всеотдаен, решил е десетки казуси на свои клиенти, без да им иска нито лев в замяна. Ако погледне назад, той е горд от себе си, доволен е, защото не е направил компромис с принципите си, не е предал близък човек, пише вестник „Минаха години“.

„Аз съм грижовен син, брат, племенник, внук, добър и честен човек“, каза Жоро Игнатов. Наистина златен ерген!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар