Деми Ловато разкри истинската причина за раздялата с Макс Ерих (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Деми Ловато разкри защо е развалила годежа си с Макс Ерих

Деми Ловато най-после каза на феновете каква е причината за раздялата й с годеника й Макс Ерих. 28-годишната звезда започна да се среща с него през 2020-та година.

Двойката прекара цялата карантина заедно, а през лятото американският актьор направи предложение за брак на певицата, на което тя отговори положително. Скоро след това обаче двамата се разделиха.

„Какво стана? За да бъда честна, посветих се на това, което мислех, че трябва да правя. С течение на времето осъзнах, че изобщо не познавам човека, за когото бях сгодена“, призна изпълнителката в нова поредица от документалния филм за себе си – „Танцувам с дявола „.

Според Деми връзката им е била „фалшива реклама“, а карантината само е ускорила темпото на тяхното развитие. „Нямах възможност да съм до най-добрите си приятели, с които да се разхождам по време на самоизолация. Най-трудната част от раздялата беше траур за този, за когото го мислех „, каза певицата.

Макс не замълча, след като се раздели със звездата и заяви, че научил за раздялата с Деми от таблоидите. По негово мнение певицата превърнала връзката им в професионален PR ход. В отговор на това тя заяви, че Макс ще се радва на популярността й до последно.

Деми Ловато разкри истинската причина за раздялата с Макс Ерих сн. Инстаграм

Деми Ловато разкри истинската причина за раздялата с Макс Ерих сн. Инстаграм

„Бях шокирана като целия свят от някои неща, които бяха казани и направени. Не трябва да е така, когато искате да се омъжите за мъжа на живота си. В момента не съм готова да напусна изкуството, така че преди всичко трябва да направя много за себе си. Искам да живея живота си“, заключи Ловато, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар