Майката на децата на Филип Киркоров е разкрита (Ето коя е жената, която го направи баща – Снимки)

Майката на децата на Филип Киркоров е разкрита (Ето коя е жената, която го направи баща – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Децата на руската звезда са от сурогатна майка, стана ясна самоличността на мистериозната дама

Филип Киркоров пази в дълбока тайна коя е майката на двете му деца. Но журналистите успяха да намерят жена, която може да е биологична майка на децата на Филип Киркоров – 9-годишната Алла-Виктория и 8-годишния Мартин. … И така, авторите на анонимния канал Telegram Kuryatnik посочват Наталия Ефремова, близка приятелка на Киркоров и съсобственик на бутик в центъра на Москва за родителка на наследниците му.

Наталия Ефремова е родила децата на краля на руската естрада
Снимка: stars.clutch.net.ua

Според анинимен източник мистеризоната дама се е запознала с Филип преди 10 години, когато „кралят на попа“ дойде в магазина й. За първи път Ефремова попадна в обективите по време на кръщенето на дъщерята Алла-Виктория, на която бе кръстница.

Наталия като кръстница на Алла-Виктория

След раждането на наследниците Ефремова поема задълженията на кума и възпитател. Наталия живее в имението на певицата: това се потвърждава от децата на Киркоров, който в една от програмите каза, че „майка Наташа“ живее с тях и показва рисунки на тъмнокоса жена, които децата са нарисували.

Снимка: stars.clutch.net.ua

Авторите на канала съобщават още, че месечната издръжка на „биологичната майка“ струва на Киркоров 1 милион рубли. Парите са гаранция, че Наталия ще продължи да отглежда деца и няма да се върне към управлението на бизнеса, предават от stars.clutch.net.ua.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар