Нов скандал с Новак Джокович! Моделка направи шокиращи разкрития

Манекенка със скандални разкрития за Новак Джокович сн. Туитър
0

Забъркаха Новак Джокович в нов скандал

Новак Джокович напоследък се превърна в любима мишена на таблоидите. След като преди няколко години го замесиха в любовна афера с Приянка Чопра, а наскоро в друг скандал с коронавируса, сега още веднъж се оказа на първите страници на жълтите медии. А този път поводът не е спортната му кариера, а твърденията на една моделка, че й предложили пари, за да го примами в капан за изнудване.

Сръбският таблоид „Свет“ твърди, че на манекенката Наталия Шкекич са били предложени 60 000 евро, за да спи с Новак Джокович. Тя е трябвало да направи и компрометиращ запис, който по-късно е трябвало да послужи за изнудване на световния номер едно.

„Обадиха ми се името на някакъв от мъж от Белград и ми казаха, че имат делово предложение за мен. Първоначално мислех, че е сериозен мениджър и става дума за професионален ангажимент. Когато той ми каза плана си, помислих, че това е скрита камера. И дори започнах да се смея. Планът беше адски абсурден — да заведем Новак на тайно място и да го заснемем. Офертата беше между 50 и 60 хиляди евро и пътешествие до дестинация по мой избор. Но това беше обидно. Не знам какво би се случило, ако такъв видеоклип бъде публикуван в социалните медии. Или получи някаква публичност. Ще стане страшно. Истински хаос. Джокович не заслужава това,“ каза Шкекич.

„Свет“ твърди, че това е план, направен във Великобритания за уронване на имиджа на световния номер едно.

Джокович не е коментирал новината.

Манекенка със скандални разкрития за Новак Джокович сн. Туитър
Манекенка със скандални разкрития за Новак Джокович сн. Туитър

Известно е, че преди няколко години той се ожени за бившата си съученичка и приятелка от гимназията Йелена. Двойката има две деца и дели времето си между Сърбия и Монако. Семейството минава за едно от най-сплотените в спорта, но очевидно зли очи не липсват и там.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.