Михаил Билалов пребори най-големия си порок (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Михаил Билалов не е близвал алкохол от година

Михаил Билалов е загърбил най-големия си порок – чашката. Бившият водещ на „Стани богат“ не е близвал алкохол повече от година. До преди няколко лета актьорът се мъчел от алкохолна зависимост, която успял да пребори едва наскоро, научи „Уикенд“ от негови колеги.

Хора от екипа на „Под прикритие“ твърдят, че екранният Джаро няколко пъти се снимал в сериала на БНТ доста почерпен. Талантливият актьор редовно ходел на снимки стабилно наквасен и лъхал на колегите си на водка. Звездата не се притеснявал от любовта си към чашката и запивал с часове, а после отивал директно на снимки.

Нещо подобно по време на снимките на култовите серии за мафията правил и Мариан Вълев, който изигра знаковата роля на бандита Куката. Двамата с Мишо Билалов ходели на работа сериозно почерпени, като Куката добавял и различни други субстанции, разказват източниците ни.

Веднъж ситуацията била доста критична и режисьорът дори отложил с няколко часа снимките, за да може звездите да са по-свежи и готови за пред камера.

Ембарго на алкохола

Едва през последната година Билалов е напълно „чист“ и не пипа чашата, твърдят от обкръжението му. Амбициран, талантът си наложил ембарго на алкохола и изхвърлил всичко различно от вода и фреш от дома си. Абстиненцията му била трудна, но днес вече 55-годишният мъж пиел изключително рядко и само с повод.

Джаро никога не е признавал дори и пред приятелите си, че е зависим от спиртните напитки, но в крайна сметка се взел в ръце и се откъснал от лапите на алкохола. „Преди време той започна да усеща здравословни проблеми от наливането с уиски. Черният му дроб беше зле и лекарите казаха, че ако не вземе мерки, може да има сериозни проблеми“, издават от обкръжението на актьора.

Мишо Билалов заобичал чашката още по време на престоя си в Париж, където заминава след спечелено място за актьорски стаж в тамошна консерватория. Билалов се завърна у нас заради сериала „Под прикритие“ и остана в родината си.

Той се разведе със съпругата си японка, от която има две деца, а преди седмица сценаристката Ваня Николова официално призна, че е жената до него.

Михаил Билалов не е близвал алкохол повече от година сн. hotarena.net

Михаил Билалов не е близвал алкохол повече от година сн. hotarena.net

Същевременно Михаил Билалов вече е в най-добрата си форма. Актьорът се завръща на малкия екран като водещ на играта „Стани богат“. Както „Уикенд“ пръв писа, викторината ще тръгне в ефира на Би Ти Ви до няколко месеца, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар