Защо Калин Врачански е обиден на сериала „Братя“?

Гласувайте за статията
Актьорът Калин Врачански бойкотира партито по случай финала на сериала „Братя“

Калин Врачански е смъртно обиден на колегите си в сериала „Братя“ на Нова тв – пише в. „Уикенд“. Звездата на продукцията, който бе най-разпознаваемото лице в нея в началото на първия сезон, не можел да прости факта, че зрителите не го харесват толкова, колкото очаквал. От огорчение той спрял да разговаря с екипа и не се появил дори на партито след финала на снимките на сезон 2 преди десетина дни – отбелязва изданието.

Още в първите епизоди на „Братя 2“ героят на Калин Врачански – Борис Донков, изчезна. Това решение на сценаристите изхвърли актьора от снимачния процес за много дълго време, въпреки че неговото лице е основното, с което се рекламираха новите епизоди. Според слуховете екипът е търсел начин да намали екранното присъствие на актьора, без в същото време да се лиши от неговия герой, който е основен за сюжета – единият от двамата братя, около които се върти действието. Най-хитрото решение било героят да изчезне.

Оказало се обаче, че не само героят, но и самият Калин Врачански като че ли се е изпарил от компанията в „Братя“. Говори се, че звездата не можел да преглътне, че публиката харесва колегите му повече от самия него. Както е известно, екранният му брат – актьорът Владимир Михайлов, стана любимец на аудиторията.

Калин очаквал повече любов от зрителите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар