Елизабет Втора се опитва да разбере гледната точка на Хари

Елизабет Втора се намира в трудно положение, опитвайки се да разбере как може да възстанови репутацията на семейството си след скандалното интервю на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри.

Обвинения

Херцозите откровено казаха какво ги е накарало да се откажат от задълженията си и обвиниха роднини от кралското семейство в расизъм поради коментари относно цвета на кожата на бебето Арчи. Според близки до кралското семейство, кралицата не е гледала интервюто, но асистентите "внимателно са я информирали" за всичко казано.

Предотвратяване на кризата

"След интервюто тя почти нямаше време за себе си, непрекъснато провеждаше срещи, за да предотврати кризата", каза източник пред "Us Weekly". "Кралицата винаги е имала специално отношение с Хари и се е грижела за него, така че тя е невероятно обидена и шокирана, че се стигна до това. Тя се опитва да разбере ситуацията и да погледне от гледна точка на Хари, но й е трудно да понесе обвиненията, отправени от него и Меган. Интервюто нанесе сериозни щети на кралското семейство", отбелязва източникът.

Коментари

Елизабет Втора коментира ситуацията в лаконично изявление, публикувано от Бъкингамския дворец няколко дни след премиерата на интервюто. Другите членове на кралското семейство засега мълчат. [caption id="attachment_660858" align="aligncenter" width="300"]Елизабет Втора трудно понася обвиненията на Меган Маркъл и внука си принц Хари, отправени в интервюто с Опра Уинфри сн. YouTube Елизабет Втора трудно понася обвиненията на Меган Маркъл и внука си принц Хари, отправени в интервюто с Опра Уинфри сн. YouTube[/caption] Единствено принц Уилям не успя да сдържи емоциите си по време на неотдавнашното си излизане със съпругата си Кейт Мидълтън. Тогава той категорично заяви, че в кралското семейство няма расисти, предават от tialoto.bg.