Скандал: Женски бой и уволнения в бандата Айс Крийм! (още подробности)

Скандал: Женски бой и уволнения в бандата Айс Крийм! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

В Айс Крийм стана „лек“ скандал!

На истински екшън е станал свидетел рапърът Даниел Димитров, по-известен като Айса, от хитовата банда „Айс Крийм“, която се разпадна преди години.

Айс Крийм

Скандал в Айс Крийм

Женски бой се е развихрил по време на работна среща в тризонет на столичния квартал „Лозенец“ между Айса и Калоян Койчев, по-известен като МС F1air, които създадоха собствена продуцентска компания „Айс рекърдс“.

По средата на срещата между две дами от екипа – Ива Славова, която е главна мениджърка, и Адриана Петкова – сценаристка. От достоверни източници разбрахме, че по време на вечерята сценаристката е флиртувала с един от изпълнителите и под влияние на алкохол поведението й е станало агресивно.

След отправена забележка от страна на мениджърката на изпълнителите дамата е била залята с чаша алкохол. В същия момент е започнала свадата.

Стигнало се е до там, че Адриана е откъснала екстеншън на Ива, въпреки че МС F1air e стоял между двете и е направил всичко възможно да не се стига до физическа разправа. Очевидци от съседни сгради съобщиха, че крясъците на двете дами са отеквали в целия квартал, а в отворения комплекс все пак има хора с малки деца.

Калоян Койчев и Даниел Димитров разказаха пред екип на вестник „Телеграф“, че недоумяват поведението на Адриана Петкова и досега никога не се е държала агресивно спрямо своите колеги.

Причината според тях е, че агресията в поведението й е страничен ефект от наскоро изкарания COVID. Изпълнителите заявиха, че няма да толерират подобно отношение и тя ще бъде дисциплинарно уволнена от екипа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар