В Айс Крийм стана "лек" скандал!

На истински екшън е станал свидетел рапърът Даниел Димитров, по-известен като Айса, от хитовата банда „Айс Крийм", която се разпадна преди години. [caption id="attachment_660806" align="aligncenter" width="300"]Айс Крийм Скандал в Айс Крийм[/caption]

Женски бой се е развихрил по време на работна среща в тризонет на столичния квартал „Лозенец" между Айса и Калоян Койчев, по-известен като МС F1air, които създадоха собствена продуцентска компания „Айс рекърдс".

По средата на срещата между две дами от екипа - Ива Славова, която е главна мениджърка, и Адриана Петкова - сценаристка. От достоверни източници разбрахме, че по време на вечерята сценаристката е флиртувала с един от изпълнителите и под влияние на алкохол поведението й е станало агресивно. След отправена забележка от страна на мениджърката на изпълнителите дамата е била залята с чаша алкохол. В същия момент е започнала свадата. Стигнало се е до там, че Адриана е откъснала екстеншън на Ива, въпреки че МС F1air e стоял между двете и е направил всичко възможно да не се стига до физическа разправа. Очевидци от съседни сгради съобщиха, че крясъците на двете дами са отеквали в целия квартал, а в отворения комплекс все пак има хора с малки деца. Калоян Койчев и Даниел Димитров разказаха пред екип на вестник „Телеграф", че недоумяват поведението на Адриана Петкова и досега никога не се е държала агресивно спрямо своите колеги. Причината според тях е, че агресията в поведението й е страничен ефект от наскоро изкарания COVID. Изпълнителите заявиха, че няма да толерират подобно отношение и тя ще бъде дисциплинарно уволнена от екипа.