Кейт Мидълтън чака разрешение, за да отвърне на обвиненията на Меган Маркъл (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън иска да говори публично, но едва ли ще й разрешат

Единственият начин да разберем версията за станалото между Меган Маркъл и етърва й преди сватбата, е да чуем и версията на Кейт Мидълтън в продължение на интервюто с Опра Уинфри.

Но това едва ли ще се случи, защото макар да иска да говори, съпругата на принц Уилям няма да получи разрешение за това. А и в момента предпочита да не коментира нищо, защото е в шок от станалото. Това смятат британските медии след скандалните признания на бившата херцогиня на Съсекс и нейния съпруг.

„От това, което чувам, има различни версии на историята със шаферките, не само тази, която Меган обсъждаше“, това твърди Кейти Никол в интервю за списание „ОК“, посочвайки, че в момента майката на принц Джордж, принц Луи и принцеса Шарлот не е в позиция да отговаря. И Меган и Хари знаят много добре това. Ето защо са толкова смели в изказванията си.

Кралският биограф описва Кейт като „натъжена, разочарована и наранена“ и уточнява, че докато двете били заедно в кралския двор, тя не давала индикации, че между двете има някакъв проблем.

Междувременно друг източник на австралийския вестник „New Idea“ твърди, че Мидълтън никога не е била така ядосана, макар обикновено да следва съветите на бабата на Уилям да не се оплаква и да не дава излишни обяснения.

Официално разрешение

Според данни на „Insider“, Кейт Мидълтън все пак е поискала официално разрешение да говори публично, но все още не е ясно какъв отговор са й дали. Междувременно Никол обяви, че малко преди да бъде пуснат записът от интервюто, Хари е изпратил имейл на баща си, за да му обясни защо застава пред камерите.

Отношенията между съпругите на двамата братя могат да бъдат сравнени с тези на принцеса Даяна и Сара Фъргюсън. И те имали конфликтни точки заради написаното в медиите, дори не си говорили повече от година.

Кейт Мидълтън иска да говори публично след обвиненията на Меган Маркъл, но едва ли ще й разрешат сн. YouTube

Кейт Мидълтън иска да говори публично след обвиненията на Меган Маркъл, но едва ли ще й разрешат сн. YouTube

Според „Us Weekly“ Кейт и Меган не общували директно дори много повече. „Всяко обвинение срещу монархията е обвинение срещу семейството им. Това интервю ги нарани“, категорична е Никол за херцога и херцогинята на Кеймбридж, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар