Зрителите тъгуват за д-р Хинова
Деси Бакърджиева проговори за оттеглянето си от "Откраднат живот". Тя заяви, че решението да напусне сериала е било колективно - нейно и на сценаристите.
"Искахме доктор Хинова да напусне по подходящ начин. Двамата ми родители са с хематологични заболявания. Трябва да съм до тях и да им помагам. Аз също имам здравословни проблеми", споделя блондинката.
Деси Бакърджиева разкри истината за оттеглянето си от "Откраднат живот"След смъртта на екранната д-р Хинова, актрисата получава куп съобщения и обаждания от познати и непознати, които искат да й благодарят за невероятната игра. Бакърджиева споделя, че е получила над 300 обаждания само за ден и стотици съобщения в социалните мрежи.
"Стана ми много приятно от казаното за играта ми. Явно оценяваме труда на хората, когато нещата приключат. Радвам се, че публиката продължава да цени българското кино, сериали и актьори. С "Откраднат живот" показахме, че изкуството не е унищожено от пандемията", споделя пред вестника вестник "Ретро" тя. Актрисата обещава, че много скоро ще изненада почитателите с нов проект, в който ще участва. Но засега не издава подробности.
Тя се превърна в една от най-харесваните актриси у нас с ролята си в "Откраднат живот", пише Хотарена, позовавайки се на "Ретро".