Родителката на Рачков не иска Анита за снаха

Гласувайте за статията

Любимата на Димитър Рачков –Анита Димитрова, определено не е любимка на семейството му

Двете най-важни жени в живота на Димитър Рачков – майка му Станка и 22-годишната му любима, са на нож.

По време на второто издание на „Забраненото шоу на Рачков” по Нова телевизия в неделя вечерта се потвърдиха слуховете за напрежението между двете дами. И двете са присъствали на записа на шоуто, но са били настанени в различни сектор на залата.

Рачков дори представи на зрителите своята родителка, която седеше на едно от най-централните места на първия ред. До нея на местата, предназначени за ВИП гости бяха настанени олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева, нейният съпруг и треньор Валери Григоров, водещата Миглена Ангелова и половинката й Кузман Примджанов. Анита бе на задните редове, сред останалата публика.

В първото издание на шоуто блондинката аплодира любимия си от ВИП ложата, но след това бъдещата й свекърва зае нейното място.

Възрастната жена пристигнала предишния ден от Бургас и отседнала в тузарския дом на сина си в затворения комплекс в Панчарево „Маунтин вю вилидж”. Младата силиконка Анита обаче решила да избегне срещата с майката на актьора и предвидливо се изнесла.

„Мите, за какво ти е това младо момиче? Имаш нужда от сериозна жена”, ридаела леля Станка. Тя не одобрявала начина, по който изглежда изгората на сина й.

Възрастната жена е убедена, че Анита ще разори сина й, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар