Слави Трифонов движи с 4 джипа охрана, тресе го параноя

Гласувайте за статията
Слави Трифонов удвои гардовете си преди изборите

Слави Трифонов здраво е затегнал охраната, откакто е в предизборна кампания и вече се придвижва из София с четири черни джипа, като гавазите му са станали двуцифрено число – пише в. „Уикенд“. Бодигардовете на Дългия са главно бивши служители на НСО, а според експерти по сигурността издръжката им надхвърлю 30 хил. лева месечно.

Всеки ден около 11 ч. колоната джипове взима Трифонов от дома му, кара го по срещи и го стоварва в кв. „Левски Г“ в офисите на телевизията му „7/8“. Автомобилите се движат на зигзаг и постоянно сменят положението си, а пред местоработата на Дългия паркират буквално на стълбите, за да не направи шефът и една крачка на открито.

Слави Трифонов държал огромния личен състав охранители не толкова от страх за живота си, а защото се притеснявал да не му бъде скроена някоя предизборна провокация и да бъде подмамен и сниман в неудобна ситуация. С типичната си мнителност той лично интервюирал всичките яки момчета, преди да постъпят на работа при него, и регулярно ги изпращал на детектор на лъжата.

Изданието припомня, че преди 2 години новоизлюпеният политик се замеси в грандиозен скандал с гавазите си, след като дама се оплака, че е заплашена от неговата охрана. Оттогава Слави се обгради с още по-голяма охрана, обсебен от параноя.

Слави не мърда никъде без охраната си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар