Лора Крумова загърби суетата (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Лора Крумова изкара зимата с едни и същи дрехи като загърби суетата

Лора Крумова е загърбила суетата и ходи с едни и същи тоалети на работа. Журналистката изкара зимата с черна дълга шуба с жълти кантове. Под нея Крумова редовно се носи с черни рокли под коляното, които вталяват оптически фигурата.

След двете бременности ТВ звездата съвсем загуби битката с килограмите и очевидно вече няма желание да се съобразява с модните тенденции и да обновява гардероба си. Освен това тя отдавна не се показва на екран всеки ден, а изкарва работния си ден в бекстейджа на предаването.

Хора от обкръжението й издават, че децата й – Явор и Мина, били неин пръв приоритет и типично женските глезотии като шопинг, фризьор, козметик, вече не я интересували. Единственото, което от време на време правела, било да посещава фитнес зала.

Покрай новото назначение на Цитиридис Лора Крумова се бе мобилизирала да тренира и да влезе обратно във форма. Желанието й за промяна обаче съвпадна с локдауна и затварянето на спортните центрове – така и ентусиазмът й бързо замрял, пише „Ретро“.

Лора Крумова се занемари покрай майчинството сн. hotarena.net

Лора Крумова се занемари покрай майчинството сн. hotarena.net

Лора Крумова не се бунтува срещу мерките и спазва стриктно препоръките на НОЩ. В момента тя е главата на семейството и не можела да си позволи да отсъства от работа. Мъжът й Сотир е инструктор по ски през зимата и преподавател по сърф през лятото, а точно неговият сектор пострада жестоко от ковид кризата, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар