Милионерка отмъкна гаджето на Златка Димитрова (Вижте повече)

Златка Димитрова е съсипана след поредния неуспех в любовта сн. hotarena.net
0

Златка Димитрова е направо съсипана след поредното си любовно крушение

Златка Димитрова е направо съсипана след поредното си любовно крушение. Плеймейтката наскоро се раздели с приятеля си Кирил Танев, с когото изкара около 2 години. Любовта им изглеждаше искрена и нещата като че ли отиваха към брак, когато дойде вестта за драматична разлъка.

Близки до Златка твърдят, че фитнес инструкторът в последната година често се заглеждал встрани и открито флиртувал с други дами. „Кирил винаги е бил такъв – изневеряваше и на предишните си гаджета. Златка наивно си мислеше, че ще успее да го промени, но не успя“, разкриват край морето.

Според мълвата в Бургас, мачото от известно време имал заигравка с дъщерята на много заможен руснак, развиващ солиден бизнес в морския град. Момичето било негова клиентка в залата. Отношенията на Кирил с красивата „девушка“ явно са прераснали в по-дълбоки и дълготрайни, което предупределило връзката му с Черната Златка.

Очевидно секси инструкторът не е устоял на дебелия портфейл на рускинята, съскат злите езици в Бургас. От известно време мачото бръмчал с ново БМВ из града, а на ръката му се мъдрел скъп часовник за над 10 000 лева, писа „Уикенд“.

След като скъса драматично с бащата на сина си Мирослав Недев, плеймейтката се надяваше, че е открила голямата любов в лицето на мускулестия треньор, но уви – отново удари на камък и пак остана сама.

Според запознати, сега Златка пак ще се мъчи да намери убежище при Миро, когото няколко пъти направи за смях. Докато лекува разбитото си сърце, прясната културистка намери още едно хоби освен фитнеса.

Златка Димитрова е съсипана след поредния неуспех в любовта сн. hotarena.net
Златка Димитрова е съсипана след поредния неуспех в любовта сн. hotarena.net

Плеймейтката твори с молив и бои, рисувайки картини, които по думите й отразяват вътрешната й същност. Атлетичната бюнетка определя себе си като художник аматьор, но има намерение да се усъвършенства. Тя твърди, че рисуването носи успокоение на душата й, а любимите й картини са пейзажите, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.