Анджелина Джоли обвинява Брад Пит в домашно насилие? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли има доказателства срещу Брад Пит за домашно насилие

Анджелина Джоли е готова да предостави доказателства за домашно насилие в хода на делото й за развод с Брад Пит. Според съдебни протоколи, получени от „The Blast“, актрисата има желание да предостави такива улики.

Освен личните й показания, тя има и документи с показания от малолетните им деца. За да се случи това обаче и Брад, и Анджелина трябва да дадат разрешение децата им да участват в съдебните дела като свидетели.

Двамата имат общо 6 деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиан и Нокс. Дали ще бъдат свидетели по делото, предвид обтегнатите отношения между родителите им, не е ясно.

Насилие

Сагата с развода на двойката продължава вече пета година. В резултат на работата по делото Брад Пит беше разследван от ФБР. Социалните служби в Лос Анджелис пък се отзоваха на сигнал за вербално и физическо насилие над Мадокс по време на полет.

По-късно съдът обяви, че насилие не е имало. Актьорът се бори за попечителство над непълнолетните си деца, което да е 50/50.

Двойката реши да сложи край на брака си през 2016-та година. През октомври 2020-та Анджелина Джоли се раздели с един от най-скъпите си бракоразводни адвокати – Прия Сопори. Тя е бивш федерален прокурор и е работила заедно с друг от адвокатите на актрисата Саманта ДеДжийн.

Миналата година Анджелина пожела съдията, който води делото, да бъде сменен, след като откри, че той е работил с някои от адвокатите на Брад Пит и не го е съобщил. От своя страна Брад Пит и екипът му не били  съгласни с промяната.

Според „Дейли мейл“ бившата двойка е привлякла експерти по сигурността от два континента, лични асистенти и телохранители, детски психолози и лекари, които ще дадат техните показания в предстоящото дело.

Анджелина Джоли обвинява Брад Пит в домашно насилие? сн. YouTube

Анджелина Джоли обвинява Брад Пит в домашно насилие? сн. YouTube

Двамата все пак са стигали и до някои съгласия по време на раздялата си. И Брад, и Анджелина изключително много държат на образованието на децата си. Що се касае до това, те предпочитат традиционния подход в избора на училища. В интервю за „Вог“ Анджелина споделя, че често им помага за домашните, независимо дали от дома си, или виртуално от разстояние, предават от ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар