За принц Уилям посягането върху честта на Кейт е по-лошо от атака срещу самия него

Принц Уилям е бесен на Меган Маркъл. Кейт Мидълтън се нуждае от разбиране и подкрепа след шокиращите разкрития на принц Хари и Меган Маркъл миналата неделя. Кралският биограф Пени Хунор разкрива пред сп. "People", че принц Уилям винаги се е грижел за сигурността на съпругата си и сега може "много да се ядоса". "Опитът на Меган да опетни репутацията на Кейт Мидълтън за него е по-лошо от атака срещу самия него". По време на първата си поява след интервюто на брат си принц Уилям заяви пред репортер: "Ние не сме расистко семейство". А на въпроса дали се е свързал с принц Хари, той отговори: "Не, още не съм говорил с него, но ще го направя".

Неочаквани детайли

По време на интервюто с Опра Уинфри Меган разкри неочаквани детайли за връзката си с Кейт Мидълтън. Американската актриса заяви, че въпреки новините, посочващи обратното, именно херцогинята на Кеймбридж я е разплакала през седмицата преди сватбата й с принц Хари през май 2018-та година.

Конфронтация

Меган подчерта, че това не е "конфронтация" с Кейт и че тя е простила на снаха си. "Не искам това да прозвучи пренебрежително за никого. Просто тогава беше тежка седмица преди сватбата и тя беше разстроена за нещо. Но тя си призна, извини се и ми изпрати цветя и картичка с извинение".

Медийно отношение

Актрисата сравнява и медийното отношение към нея и към Кейт Мидълтън, когато и двете са представени като нови членове на кралското семейство. Като причина за разликите при отразяване в пресата посочва расизма в британските таблоиди и силата на социалните мрежи. "Бяха я нарекли "'Waity Katie" ("Чакащата Кейти"), защото чакаше да се омъжи за Уилиям (напомняме, че двамата имат 7-годишна връзка преди официалното обявяване на годежа). [caption id="attachment_660695" align="aligncenter" width="295"]Принц Уилям е бесен на Меган Маркъл (Вижте тук) За принц Уилям опитът на Меган да опетни репутацията на Кейт е по-лошо от атака срещу самия него сн. YouTube[/caption] Предполагам, че е било много неприятно, но при мен не беше същото. И ако член на кралското семейство каже: "Всички сме били жертви на грубо отношение", да бъдеш груб и да бъдеш расист са две различни неща", предават от edna.bg.