Амал Клуни болна от ревност заради Джулия Робъртс? (И защо не дава на Джордж да работи с нея?)

Гласувайте за статията

Джулия Робъртс се превърна в ябълка на раздора между Джордж и Амал Клуни

Докато Джулия Робъртс снима с Джордж Клуни, съпругата му Амал Клуни не е най-щастливата жена на света. Съпругата на актьора дори настояла той да не работи с най-добрата си приятелка. И ако може — въобще да не я вижда.

Според неназован източник, Джулия не позволява на никого да ги посещава по време на снимките, дори и на Амал и техните деца близнаци.

Съобщава се обаче, че Амал била още по-разстроена и изнервена, защото не харесвала особено много Джулия. И то именно заради силната химия, която имат с Клуни.

Както е известно двамата работеха заедно по няколко проекта. Но след като Джордж и Амал се събраха, адвокатката държи изкъсо съпруга си. И срещите с Джулия, дори и по работа, бяха силно ограничени.

Но явно всяко търпение си има край. И когато актьорът се събра за снимки със старата си колежка, Амал определено се напрегна.

И докато Джордж е развълнуван от новото си сътрудничество с Джулия, Амал е разстроена, че трябва да стои далеч от снимачната площадка.

„Джордж не иска Амал да дойде на снимачната площадка, защото не иска жена му и децата му да пътуват по време на пандемията, но Амал подозира, че под грижите му е скрито нещо друго.“, коментират негови познати. Според тях, адвокатката е силно ревнива. И особено по отношение на Робъртс. „Тя никога не се чувстваше комфортно в компанията на Джулия“, казва още източникът.

Интересен е и фактът, че от известно време се говори, че бракът на Джулия с Даниел Модър е на стъклени крака. И двойката фактически е пред развод. Самата Джулия яростно отрича да са разделени, но близките им не са на нейното мнение.

Джулия Робъртс подлудила Амал Клуни? сн. Уикипедия

Джулия Робъртс подлудила Амал Клуни? сн. Уикипедия

Остава да видим, дали има огън, там, където има дим …

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар