Лолита запозна Гришо със семейството си

Гласувайте за статията

Лолита официално представи Григор Димитров на семейството си

Гришо вече се познава с родителите на Лолита. Нашенецът се запозна с милиардера Елдар Османов – бащата на гаджето му, узна HotArena.

Срещата между двамата се е състояла в Маями. Най-добрият ни тенисист и приятелката му прекараха около 20 дни във Флорида след „Аустрелиън Оупън“.

През по-голямата част от годината семейството на Лолита живее там. Бащата на блондинката е сред собствениците на луксозния комплекс, в който бяха отседнали Лолита и Григор. Това е причината Османова да се отбележи „вкъщи“ по време на престоя си в Маями.

Тя и Гришо са прекарали доста време с нейните близки. Това е първата официална среща на Димитров с бащата на половинката му – един от най-богатите руснаци Елдар Османов.

Той притежава голямата енергийна компания MRSEN. Собственик е и на още куп други фирми. Състоянието на Елдар се измерва в милиарди, въпреки че преди време той почти обяви фалит.

„Баща ми е от кавказката република Кабардино-Балкария (това са земи, които са били част от Стара Велика България – б.а.), а майка ми е арменка“, разкри Лолита в лайвчат наскоро.

Богаташът следи изкъсо личния живот на дъщеря си. Той е винен за проваления й брак с друг богат наследник – Гаспар Авдолян. Дори нещо повече – набеден е, че е омъжил Лолита по сметка. Конфлит между него и бащата на съпруга на Османова за огромна сума пари става причина за края брака на децата им.

Не закъсняха и слуховете, че той няма да хареса Гришо. Но очевидно нашенецът е успял да спечели доверието на руснака, показвайки му, че е с дъщеря му, защото я обича, а не заради богатството й, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар