Ужас: Милена Славова олекна със 700 евро след пазаруване в чужд сайт! (виж тук)

Гласувайте за статията

Милена Славова бясна от наглата кражба!

Милена Славова се прости с над 700 евро след измама от киберпрестъпници. Само преди месец певицата Милена Славова открива, че банковата й сметка е олекнала. „Една сутрин видях, че от картата ми липсват 29 евро“, разказа тя.

Милена Славова

Милена Славова се оказа измамена

Тя разказа, че е направила преглед на транзакциите и разбира, че сумата не е еднократно теглена, а всеки месец. Оказва се, че „скритите“ такси започват да се трупат след покупка от чуждестранен сайт.

При регистрацията певицата въвежда име, както и информация за картата си, за да може автоматично да плати при поръчката в платформата. Без да е наясно обаче, с личните й данни се активира месечен абонамент към напълно непознат сайт.

„В продължение на две години на всяко 5-о число от месеца са ми дърпали по 29 евро“, каза още Милена.

Картата на певицата за две години е олекнала с повече от 700 евро. Милена търси съдействие от банката. От там веднага й блокират картата.

„За да се стигне до възстановяване на парите, трябваше да наема адвокат. От банката ми казаха, че могат да ми ги върнат само ако са минали не повече от 45 дни, а в крайна сметка са минали две години. И след няколко такива срещи с хора от банката се стигна до това, че обещаха да ми ги възстановят“, каза още певицата, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар