Сестрата на Меган Маркъл: С Хари ще се разведат! (Всичко за драмата) Преглеждания: 5047

Меган и сестра й Саманта
0
Оценете този post

В главата на Хари вече се въртят мисли за развод, сподели Саманта Маркъл, принцът се чувства виновен

Меган Маркъл има много трудни отношения с всички роднини, с изключение може би на майка си Дория Рагланд. Скоро след като бившата актриса започна да излиза с принц Хари, нейната полусестра Саманта я засипа  с много странни обвинения и дори заплаши да пусне автобиографична книга с откровения, в която обеща да разкрие истинското лице на Меган пред обществото.

Меган и сестра й Саманта

Естествено, Саманта не можа да пренебрегне неотдавнашното интервю на сестра си. Тя е сигурна, че в главата на Хари вече се въртят мисли за развод със съпругата си, която очаква второ дете от него. Пред репортери Саманта каза: „Той вероятно съжалява за решението да даде това интервю. Той не е на 12 години и трябва да може да мисли с главата си. „

Най-вероятно техният брак скоро ще се разпадне, ако не започнат да бъдат по-честни и не търсят скандал и огромен брой мнения. Те трябва да се извинят на всички, на които са нанесли вреда по време на това интервю “, каза Саманта. Като добави, че ако някой не й е нужен Меган го извърля от живота си като боклук.

Тя поясни, че сестра й трябва да се извини на цялото кралско семейство. Спомнете си, че Маркъл обвини някои от Уиндзорите в расизъм. Нещо повече, херцогинята на Съсекс намекна, че именно роднините на Хари са създали такава трудна атмосфера около нея, заради която тя е била принудена да напусне Великобритания, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.