Асдис Ран тъне в лукс: Купи си пентхаус в столицата! (още подробности)

Асдис Ран с чуден пентхаус в столицата
0

Асдис Ран си купи тузарски пентхаус в София!

В лукс тъне Асдис Ран след последното си идване в България. Бившата футболна съпруга се похвали със своя нов пентхаус. Ледената кралица, както я наричат у нас, сподели снимки на мега жилището с феновете си.

Асдис Ран
Асдис Ран с чуден пентхаус в столицата

Асдис не пропусна да отбележи, че само площта на терасите е 200 кв. м. Според запознати подобен тузарски имот в София би струвал близо милион евро.

Исландската Памела Андерсън не разкрива с кого дели огромните квадратни метри, които обяви за свои. Едно е сигурно, Асдис може да си позволи лукс, пише вестник „България Днес“.

Бившата футболна съпруга неведнъж признава, че за нея България е втори дом. От началото на годината Асдис се е закотвила в родината ни, като си позволи да обиколи всички зимни курорти и дори отбеляза Деня на жената с тукашните си дружки.

Асдис Ран често успява да шашне феновете си с порция разголени снимка, които пуска в мрежата и приковава вниманието с пищните си форми.

Исландката нашумя у нас, след като пристигна преди години заедно с бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон. Тя се превърна в по-голяма знаменитост от мъжа си, с когото по-късно се разведе.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.