Димитър Рачков с трогателен жест в ефир

Гласувайте за статията

Рачков продължава да изненадва зрителите

И във второто издание на новото си шоу Рачков продължава да създава прецеденти, узна HotArena.

Включването на Филип Киркоров се оказа голяма изненада за дует „Ритон“. То стана повод за сдобряване на изпълнителите след 4 години.

Звездният дует гостува на Димитър Рачков. Той успя да ги изненада с неочакван разговор. От Москва през скайп връзка беше включена руската поп звезда Филип Киркоров, с когото най-успешният роден дует проведе доста любопитен разговор.

Тримата имат дългогодишно приятелство, което прави четиригодишна пауза вследствие на недоразумение с пресилени думи пред медиите от страна на Киркоров през 2015-та, когато Катя и Здравко участваха във „ВИП Брадър“.

Киркоров обясни, че не са били скарани просто се изразил грешно след изявата им в риалитото.

Изпълнителят добави с вълнение: „Обичам ви много, винаги ще съм благодарен на вас, защото моята кариера тръгна благодарение на вас и вашите песни“.

Здравко също направи трогателно признание. Той призна, че от малък Филип Киркоров е много чувствителен. Катя потвърди думите му с усмивка, заявявайки че техният колега малко обича да драматизира нещата, но това е част от неговия чар.

Изпълнителите от „Ритон“ приеха с усмивка голямата изненада. За финал тя заявиха, че Филип Киркоров, че винаги е добре дошъл, пише Хотарена, позовавайки се на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар