Санта Китана с мистериозно гадже на Малдивите! (още подробности) Преглеждания: 609

Санта Китана с гадже на Малдивите
0
5/5 - (1 vote)

Санта Китана крие гадже на Малдивите!

Мистериозен мъж открадна сърцето на Санта Китана. Най-провокативната родна изпълнителка успя да се оплете в примките на любовта, но крие упорито с кого.

Санта Китана
Санта Китана с гадже на Малдивите

Самата Санта Китана загатна за присъствието на мъж в живота си по време на ваканцията й на Малдивите. Сочната брюнетка пусна няколко снимки с гаджето си, но умело закрива лицето му. Младият мъж очевидно се наслаждава на половинката си, защото не спира да я снима в секси пози на плажа.

Принцесата на провокациите, както я определят феновете й, е влюбена до уши. Според слуховете мъжът в живота й е българин, а певицата планира да се премести от Румъния, където живее, в родината си.

Кристина Шидерова, както е истинското име на палавата изпълнителка, пуска вече втори свои самостоятелен проект. С всеки следващ тя успява да си навлече огромно количество интернет врагове. Провокациите на изкусителната изпълнителка й носят открит хейт.

„И точно тук е парадоксът – не ме харесват, а ме гледат, срамуват се от това, което правя, а ме следват. Това е фалшивият морал, за който говоря и който е добре да забравим, ако искаме да сме щастливи“, разкрива Санта Китана пред вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.