Алла Пугачова за брака с Киркоров: Цял живот ще съжалявам! (Снимки от сватбата)

0

Примадоната по-откровена от всякога шокира с признание

Алла Пугачова през последните 19 години има връзка с комика Максим Галкин с когото е в законен брак. Преди това примадната беше омъжена за певеца Филип Киркоров, чийто брак беше прекратен през 2005 година.

12 години по-късно Алла Борисовна се омъжи за Галкин, въпреки факта, че вече има няколко неуспешни брака и не веднъж е минавала пред олтара.

В интервю Алла Пугачева призна, че съжалява за решението си да се ожени за Киркоров. Според певицата това е била „необмислена“ и „наивна“ стъпка:

До края на живота си няма да си простя и ще се кая за предишната си сватба и ще поискам прошка от Бог. Това беше необмислена, спонтанна и доста наивна стъпка. Сякаш дяволът  ме заблуди„, каза Пугачова.

Филип Киркоров и Алла на сватбата си

Независимо от това, дълго време бившите съпрузи общуваха отблизо и дори бяха сприятелили  семействата си. Отношенията между Пугачова и Киркоров се влошиха съвсем наскоро, но причините за раздора на звездите бяха запазени в тайна, предават от stars.clutch.net.ua.

Нищо чудно гневният изблик на примадоната да с дължи на някаква обида или спор между тях, тъй като Алла Борисовна преди често се е изказвала ласкаво за бившия си съпруг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.