Няма да повярвате! Вижте какво е направил принц Чарлз след бомбата на Меган и Хари

Гласувайте за статията

Към момента отношенията на двамата са много тежки

Няма да повярвате какво е направил принц Чарлз след бомбата, която взривиха Меган и Хари с интервюто пред Опра Уинфри.

Преди малко повече от седмица принц Хари и любимата му Меган Маркъл дадоха взривяващо интервю за Опра. В него те разкриха шокиращи неща за кралското семейство и живота си там.

Съсексови обвиниха член на кралското семейство в расизъм, а самата Меган призна, че е била пред самоубийство.
Това са само част от обвиненията към британските рояли.

принц Чарлз

Към момента отношенията на двамата са много тежки

От Бъкингамския дворец се събраха на спешна среща. След нея те излязоха с отговор на твърденията, а именно, че дори не са подозирали, че Маркъл и Хари се чувстват по такъв начин. От там категорично отрекоха обвиненията в расизъм.

Под ударите на Маркъл попадна и Кейт Мидълтън, съпругата на братът на Хари – Уилям. Според Меган тя я е разплакала навръх сватбата й.

Кралският експерт Сара Грийстууд разкри реакцията на бащата на принц Хари – принц Чарлз след интервюто с Меган Маркъл. Тя шокира с твърдения за наследника на Короната.
Експерт по езика на тялото пък разкри неподозирани неща от интервюто на Съсексови.
Според Гристууд, принц Чарлз е в отчаяние и буквално е рухнал след интервюто.

Това интервю може да се окаже изключително опасно за Короната

Кралските експерти прогнозираха, че това интервю може да е толкова опасно за Короната, колкото срещата на принцеса Даяна през 1995 година с Мартин Башир за „Панорама“ и очакванията до голяма степен бяха оправдани.

„Мисля, че това интервю със сигурност е толкова важно, колкото и това на Даяна. Има много прилики. Интервюто изгаря мостове, както беше и нейното преди години. Това, което тревожи монархията е общественото мнение и възприятие. Всички мислеха, че смъртта на Даяна е променила Двореца, но всъщност се оказва, че това не е така“, казва Гристууд.

В интервюто си Съсексови се притесняват от повтаряне на историята, тъй като Меган се бори с тормоза от пресата. Хари ясно се позовава на майка си, която се беше сблъскала именно с това.
Въз основа на интервюто на Хари и Меган, експерт по езика на тялото определи към кого точно Хари отправя яростта си.

„Само при мисълта за баща си, Хари вече беше ядосан“, казва експертът Джуди Джеймс.
„Говореше с умиление за кралицата, за брат си Уилям, но щом Опра спомена името на баща му, Хари си пое дълбоко дъх, направи драматична пауза, преди да отговори.
Той можеше да бъде забелязан как търси по меки думи в съзнанието си, за да не стигне прекалено далеч. Двамата в момента наистина са в много тежки отношения“, пише jenata.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар