Виктор Николаев жегна здраво Слави Трифонов

Виктор Николаев жегна здраво Слави Трифонов
4.67 (93.33%) 3 votes

Тв водещият подчерта, че очевидно „Няма такъв народ“

Водещият на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“ Виктор Николаев жегна здраво Слави Трифонов.

Виктор Николаев не се сдържа и реши да захапе Слави Трифонов. Хапливият му коментар бе свързан с поредният отказ на шоумена с политически амбиции да се включи в предизборните дебати и участия.

Виктор Николаев

Тв водещият подчерта, че очевидно „Няма такъв народ“

Всяка сутрин в „Здравей, България“ членове на различни формации влизат в дебати и сравняват идеи и виждания, с които да спечелят избиратели за вота на 4 април. По-рано днес в студиото на сутрешния блок присъстваха представители на „Изправи се! Мутри вън“ и коалицията „Воля“ и НФСБ.

„В студиото поканихме да присъстват и представители на „Има такъв народ“, но очевидно „Няма такъв народ““, поде Николаев и добави: „Поне в студиото ни“.

Припомняме, че Слави Трифонов още преди дни заяви, че не желае да участва в никакви предизборни дебати. Към този момент той изразява мнение само чрез профила си в социалната мрежа.

По-рано този месец Слави Трифонов разкри причината, поради която категорично отказва интервюта преди изборите.
От думите му става ясно, че той категорично отказва да харчи народни пари.

Ето какво написа по този повод Слави Трифонов в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук:
„Министър-председателят Бойко Борисов обикаля с джипа, а министрите му обикалят студията на националните телевизии и най-нагло си реализират предизборната кампания с държавни, тоест с народни пари.

А пък телевизиите най-безсрамно и угоднически ги излъчват, канят ги и им задават само удобни въпроси. А СЕМ следи всичко това да се случва спокойно и безпрепятствено, за да може да го изберат пак.

Това е една от основните причини, поради която аз и моите колеги не участваме в тази игра и не даваме интервюта. Но кой знае – всичко това може пък да се промени след 4 април.“, пише той, отбелязва blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар