Любо Нейков показа дъщеря си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Напоследък я показва все по-често

Няма никакво съмнение, че актьорът и продуцент Любо Нейков е грижовен баща.

Именно такъв играе той в новия и последен сезон на докторския сериал „Откраднат живот“. Ролята му не се различава от тази в реалността, където най-голямата му слабост отново е неговата дъщеричка.

Малката Анна е вече 10-годишна госпожица и е голямата гордост на своя татко. Дълго време комикът се опитваше да я опази от медийния интерес. Напоследък обаче я показва все по-често и споделя, че и у нея вижда част от актьорските си заложби.

Любо Нейков

Напоследък я показва все по-често

Комикът се раздава с особена щедрост за семейството и не пести нито стотинка, за да получава единствената му наследничка най-доброто от живота във всички аспекти. Тя е ученичка в едно от най-скъпите школа у нас. Към момента дъщерята на Любо Нейков е възпитаничка на столичния френски лицей „Виктор Юго“.

Училището има отлична слава, но образованието там не е достъпно за повечето български деца. Обучението в лицея е изцяло платено, а справка с новия ценоразпис показва, че само за 1 учебна година Любо и останалите родители, пратили децата си там, плащат по 10 хиляди лева. Сумата, стигаща за отлична кола втора ръка се внася на 3 пъти. В нея обаче не са включени всички допълнителни разходи от рода на кръжоци, зелени училища, извънкласни занимания. Отделно се заплащат и всички изпити.

Анна е неговата гордост

Ако щерката на Любо Нейков реши да остане до XII клас във френския лицей, баща ѝ ще е вложил 120 хиляди в образованието ѝ, което обикновените български деца получават безплатно. Припомняме, че преди Ана да тръгне в първи клас, тя посещаваше и забавачницата на „Виктор Юго“. Таксата за нея не е по-ниска от училищната и се равнява на 9410 лева.

В престижното школо наследницата на актьора дружи с наследниците на родния и чуждестранен бизнес елит, както и на дипломати и политици.

Всички предмети изучавала на френски език, затова вкъщи често бъркала думичките. За да няма никакви тревоги, личен шофьор карал дъщерята на Нейков всеки ден до училище. Понякога в джипа се возела и майка ѝ Гинка, която е фотографка по професия.

От година насам семейството има и нов член – малко кученце от породата „Йоркширски териер“. Малката Ани го получила като подарък от родителите си за страхотния си успех в училище. Комикът и двете му любими жени живеят в разкошен апартамент на спокойна уличка в столичния квартал „Оборище“.

Жилището им е на партерен етаж и има свой двор, където Ани и домашният ѝ любимец да дивеят. Освен за нея Любо се раздава и за дъщерята на своя покоен брат – Ина. И нея успя да изучи. Наскоро тя се дипломира като акушерка и вече работи в „Майчин дом“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар