Вижте наследницата на Любо Нейков (Фото)

Гласувайте за статията

Ето я наследницата на Любо Нейков

Ролята на Любо Нейков на загрижен баща в „Откраднат живот“ не се различава много от тази в реалния му живот. Най-голямата му слабост отново е неговата дъщеричка Анна, която вече е на 10 години.

Дълго време комикът се опитваше да я опази от медийния интерес, но вече все по-често я показва и споделя, че и у нея вижда част от актьорските си заложби.

Наследницата му учи в едно от най-скъпите частни училища у нас. Към момента дъщерята на Нейков е възпитаничка на столичния френски лицей „Виктор Юго“. Училището има отлична слава, но образованието там не е достъпно за повечето български деца. За една година родителите на децата, учещи там, плащат по 10 хиляди лева. Сумата се внася на 3 вноски. Тя не включва допълнителни разходи от рода на кръжоци, зелени училища, извънкласни занимания. Отделно се заплащат и всички изпити.

Ако наследницата на комика завърши френския лицей, образованието ѝ там ще струва 120 хиляди лева. Преди да стане ученичка, Анна посещаваше забавачницата на „Виктор Юго“. Таксата за нея не е по-ниска от училищната и се равнява на 9410 лева.

Наследницата на комика дружи с децата на родни бизнесмени, дипломати и политици, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар