Топ моделът мечтае детето да владее няколко езика

Ирина Шейк и Брадли Купър бяха смятани за едни от най-красивите двойки в света на западния шоубизнес и раздялата им спокойно може да се нарече раздяла за пример. Бившите влюбени осъзнаха, че пътищата им се разминават през 2019 г., когато общата им дъщеря бе едва на годинка.

Моделът и холивудският актьор останаха в добри отношения и направиха всичко възможно, така че раздялата им по никакъв начин да не засегне детето. Брадли дори се премести от Лос Анджелис в Ню Йорк, където Ирина се установи с  детето. Сега малката госпожица е на три години и след седмица ще отпразнува четвъртия си рожден ден на 21 март.Мамина гордост! Леа на Ирина Шейк и Брадли Купър учи руски език (Снимки на порасналото хлапе)

[caption id="attachment_660342" align="aligncenter" width="353"]Мамина гордост! Леа на Ирина Шейк и Брадли Купър учи руски език (Снимки на порасналото хлапе) - Снимка 2 Малката госпожица ще навърши 4 г на 21 март
Снимки: Инстаграм[/caption] Шейк никога не е забравяла корените си и винаги е била горда, че е от Русия. Ирина мечтае дъщеря й да говори еднакво добре както на английски, така и на родния си език. И Брадли подкрепя това желание на бившата си любовница. Запознати разкриват пред Page Six, че малката Леа посещава уроци по руски в специализирано училище веднъж седмично. Тези уроци обещават „пълно усвояване на руския език и култура от най-ранна възраст, ангажиращо учебно преживяване за тези, които се интересуват от запазване на своето наследство или добавяне на нови културни преживявания“. Източници от обкръжението на Ирина и Брадли подчертават, че споделят съвместното попечителство над дъщеря си. В същото време отношенията им са толкова доверителни, че те не са подписвали официални документи, свързани с възпитанието на момичето, а предпочетоха просто да се съгласяват и да се разбират само с думи, предават от graziamagazine.ru.