За Преслава няма криза

Няма криза за Преслава! Оборотната фолкаджийка има цели 4 апартамента, но продължава да търси имоти, научи "Уикенд" от близки до звездата. Преди да отпраши за Дубай, добричлийката е ходила на оглед в затворен софийски комплекс, където планира да си вземе поредното жилище. Гласовитата "пайнерка" искала да купи още един апартамент в столицата, който да е на името на дъщеря й Паола. Цената от близо 2000 евро на квадрат изобщо не я смутила. Петя, както бе рожденото име на брюнетката, преди да се преименува официално с артистичния си псевдоним, се оглеждала за апетитен имот в хубав софийски квартал.

Инвестиция

Звездата на фолка преценила, че пеенето е до време и не се знае кога ще й залезе славата, заради това е добре да инвестира, докато има възможност. Изпълнителката се надявала заради коронакризата да има понижаване на цените на имотите и следяла всеки ден офертите, които се предлагат в София.

Апартаменти

Фолк фурията е сред най-имотните в бранша. Тя от години инвестира всеки спечелен лев в недвижимо имущество. Проверка на "Уикенд" показа, че бившата половинка на Бирмата има два апартамента в столицата, един в центъра на Пловдив и луксозен апартамент на Слънчев бряг, където пребивава през лятото. Певицата е броила 320 бона за морския си дом.

Подарък

Според слуховете, жилището на Преслава в столичния квартал "Бояна" е подарък от бившия й любовник Коко Динев. Луксозният апартамент фолк дивата не е купила със средства спестени от участия, а като армаган от щедрото си тогавашно гадже, дочу "Уикенд". Осеменителят на фолк певиците е зарадвал изпълнителката на "Право в очите" с апартамента преди 9 години. Бившият съпруг на колежките й Анелия и Емилия и Преслава мачкаха чаршафите в продължение на около 2 години - от 2010-та до 2012-та г. Влюбеният Коко Динев се изръсил с над 300 бона на апартамента, като това не включвало скъпото обзавеждане. За да зарадва тогавашната си тръпка, бизнесменът щедро разтвори кесията си. Жилището е разположено в един от най-хубавите затворени комплекси в квартала. Добричлийката и до днес живее в този си дом, като там се настани и любимият й Павел Лазаров. Мъжът със съмнителна репутация и занимания без особени скрупули живее в жилището на любимата. Освен апартамента в "Бояна", тя притежава и имот в Пловдив, където неведнъж е признавала, че се чувства най-добре. Преслава все по-рядко остава в този си дом, но не го е продала, показа справка на "Уикенд". Тя обмисля след време да го отдаде под наем, за да печели от рентиерство.

Апартамент за родителите й

През 2014-та година звездата на "Пайнер" купи апартамент, но не за себе си, а за родителите си в родния си Добрич. Дълго време Янка и Кольо живееха в краен квартал на добруджанския град, но от няколко години са вече в централната част. [caption id="attachment_660323" align="aligncenter" width="300"]Въпреки кризата Преслава си купува 5-ти апартамент сн. hotarena.net Въпреки кризата Преслава си купува 5-ти апартамент сн. hotarena.net[/caption] Имотната щерка дори е прехвърлила апартамента на името на родителите си, които й били безкрайно благодарни за жеста, шушукат в чалга средите, предават от hotarena.net.