Меган Маркъл и Кейт се скарали заради принцеса Шарлот (Всичко за скандала)

Меган Маркъл и Кейт се скарали заради принцеса Шарлот (Всичко за скандала)
2 (40%) 1 vote

Лъсна истината за скандала межди двете етърви, Меган нарекла Шарлот дебеланка

Спорът на Меган Маркъл и Кейт за шаферските рокли отново е под светлините на прожекторите, след скандалното интервю на актрисата пред Опра Уинфри.

Все по-противоречиви бяха съобщенията кой кого е разплакал в навечерието на сватбения  ден  на херцозите на Съсекс през 2018 г.

Отначало се смяташе, че Кейт е ридала на фона на напрегнатия й спор с Меган. Само, че съпругата на Хари го опроверга и каза, че се случило точно обратното. А ето какво знаем за сблъсъка на херцогините относно роклите на шаферките.

По това време се съобщава, че младоженката изкарала от нерви етърва си с претенциите си как да бъдат облечени шаферките. Сред които е и принцеса Шарлот. Това, което се е случило всъщност го разказва вътрешен човек. Който споделя пред Daily Telegraph: „Случи се така, че роклята не пасваше и не стоеше добре на три годишната дъщеря на херцозите на Кеймбридж.Кейт се ядоса, че Шарлот не може да се побере в шаферския тоалет и трябва да бъде допълнително коригиран. Кейт току що бе родила третото си дете и бе прекалено емоционална.”, допълва информаторът и добавя:

Кейт с принцеса Шарлот лато шаферка на Меган и Хари

  • „- Най-яростния спор бе дали момичетата, които бяха с еднакви бели рокли, с  венчета от бели цветя  за главата и бели кожени обувки трябва да обуят чорапогащи. Катрин държеше да се придържат към кралския протокол и да накарат момичетата да носят чорапогащи, но Меган искаше да имат повече свобода.”

Изглежда, че Меган е спечелила скандала, тъй като снимките от кралската сватба показват, че момичетата, включително принцеса Шарлот, са с боси крачета.

Говори се, че Кейт била много обидена на етърва защото нарекла дъщеря й „дебеланка”. Така, че тя е имала повод да рони сълзи, предават от mirror.co.uk.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар