Шеф Андре Токев: Изкарах Ковид, без да разбера

Въпреки бунта си, Андре Токев спазва мерките
0

Пънкарската ми душа се бунтува срещу противоепидемичните рестрикции – признава шеф Токев

В интервю за в. „Уикенд“ шеф Андре Токев споделя, че е преминал безсимптомно коронавируса.

„Снимахме „Мастършеф“ през декември, януари и февруари. От Би Ти Ви бяха взели всички необходими предпазни мерки и всички се чувствахме сигурни въпреки пандемията. Нямаше нито един случай на заразен с коронавирус член на екипа или участник. Всяка седмица ни изследваха, сериозно се подхождаше. Между другото, при тестване се оказа, че аз самият имам много антитела в организма си. Изкарал съм Ковид-19, но така и не съм разбрал кога“ – споделя шеф Андре Токев.

„Тази година беше много забавно. Може би пандемията още повече ни сплоти. Тримата със Силвена Роу и Петър Михалчев добре се познаваме, но по време на „Мастършеф“ всеки от нас успява да изненада останалите с по нещо. Учим се един от друг, обминяме опит в кухнята. Има и участници, които успяват да сюрпризират нас, журито. Случва се дори да смятаме, че някой няма да се справи, а той успява за наша радост“ – казва в интервюто шеф Токев.

„Милиардите, които се хвърлят по цял свят за спасяване на различните бизнеси, може би трябваше да бъдат инвестирани в здравеопазването, в намирането на лечение. В период на пандемия моята пънкарска душа вътрешно се бунтува срещу ограниченията, но другата част от мен – тази, която е дисциплинирана, спазва всички мерки“ – твърди шеф Андре Токев.[kkstarratings]

Въпреки бунта си, Андре Токев спазва мерките

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.