Мария Илиева ражда бебе номер 2 в Маями (Вижте повече)

Мария Илиева ражда бебе номер 2 в Маями (Вижте повече)
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева е в напреднала бременност

Поп певицата Мария Илиева е в напреднала бременност и преди две седмици е отпътувала за Маями, щата Флорида, където тази пролет планира да роди второ си дете, пише  „Уикенд“. Изпълнителката на „Крадена любов“ се опита да запази в тайна щастливото събитие дори от колегите си.

Подклаждане на слуховете на втора бременност

В социалните мрежи Мария публикува само стари свои снимки, с които още повече подклаждаше слуховете, че очаква втори наследник. Освен от публичното пространство, Илиева се покри и от музикалните си ангажименти.

Като член на Управителния съвет на „Профон“, певицата трябва да присъства на всички сбирки на дружеството. Организацията защитава авторските права и неуредените права на артисти и продуценти пред различните ползватели на тези права – заведения, магазини, търговски центрове, таксита и различни медии, в които звучи музика.

Въпреки че през последната година те се провеждали онлайн, от 2 месеца Мария не се включвала дори от разстояние, разкриха пред „Уикенд“ нейни колеги.

Раждане

Неотдавна бременната певица отпрашила за Щатите. Мария избрала да роди второто си дете в американска клиника. Раждането щяло да й струва около 10 000 долара, но Илиева искала наследникът й да има американско гражданство. За бащата на бебето се знае само, че също като предишните й половинки, той е значително по-млад от нея – с около 15 години.

Също, както таткото на първородния й син Александър, той не бил популярна личност. „След като се опари с рапъра Наско Колев и връзката им бе на показ, Мария избягва да има връзка с мъже от музикалната гилдия“, разкриха нейни колеги.

Още през ноември се зашушука, че Мария е в трепетно очакване на второто си дете. Певицата се появи в „Папараци – ново 20“ драстично наедряла и с широка черна рокля – доста необичайна визия за суетната изпълнителка. Пред водещата Мария Игнатова, тя призна, че е влюбена.

Тя отказа да разрие повече подробности и заяви, че всеки има личен живот, върхове, падове, разочарования и щастие, но личното пространство й е много свидно и оскъдно. Това всъщност бе последната нейна поява в публичното пространство.

След разочарованието, което преживя заради бащата на 3-годишния си син Александър, певицата решила да държи далече от светлините на прожекторите новия си мъж. Двамата с 14 години по-младият от нея Георги Михайлов се разделили само месец след раждането на бебето. Скоро след раждането на общия им наследник таткото на малкия Александър си спретна ново семейство.

Той заживя с новата си любов Велислава в чужбина. През 2019-та година, само година и половина след раждането на сина си от певицата, Георги се врече във вечна вярност и любов на друга жена. 4 месеца след сватбата им младата Велислава го дари с дъщеря. Доведената сестричка на Александър се казва Йоанна.

Мария Илиева ражда бебе номер 2 в Маями сн. Инстаграм

Мария Илиева ражда бебе номер 2 в Маями сн. Инстаграм

„Не очаквах, че ще гледам сина си сама. С бащата на Александър не се случиха плановете, които имахме“, сподели след раздялата им изпълнителката на хита „Нищо“. Георги спокойно споделял с приятелите си в социалните мрежи снимки на семейството си – нещо, което му било забранено докато бил с Мария, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар