Хороскоп за 12 март, петък – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес обърнете повече внимание на думите на хората около вас. Повечето от тях са преживели различни неща и могат да ви помогнат да погледнете на някоя ситуация от друга гледна точка. Не прибързвайте да отхвърляте идеи и предложения. Занимавайте се само с добре познати дела.

СКОРПИОН

Днес внимавайте на кого и какво обещавате. Има голяма вероятност да не успеете да ги спазите и да разочаровате някого. В професионално отнощение ще се появи възможност за развитие. Не трябва да имате големи очаквания, но все пак я обмислете. Неочаквана среща ще промени плановете ви за вечерта.

СТРЕЛЕЦ 

Не бързайте и не бъдете припряни. Важно е да обръщате внимание на детайлите – те ще ви насочат към точните действия, които ще ви донесат успех в дългосрочен план. Ще проведете разговор, в който ще получите ценна информация. Не бързайте да я споделите, поне засега.

КОЗИРОГ

Ако прецените, че имате нужда от помощ, не се притеснявайте да я потърсите. Не мислете и не се съобразявайте с чуждото мнение. Важно е да направите това, което е необходимо. Не се лутайте в търсенето на ново занимание. Имате цел – следвайте я. Обърнете внимание на семейството си.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви един относително спокоен ден. Не се разсейвайте, а се опитайте да се справите със задачите си бързо, за да ви остане повече свободно време. Използвайте го предимно за релакс и почивка. Проверете и финансите си – може да се наложи да похарчите по-голяма сума пари.

РИБИ

Не е ден за спонтанни решения и прибързани заключения. Ще ви се случат необичайни неща, които ще ви изненадат и ще провокират вашата креативност. Не задържайте емоциите във вас, а споделите с някого. Покана за среща ще ви изненада и разколебае за планираната вечер.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.