Хороскоп за 12 март, петък – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Ден за равносметка. Трябва да придобиете ясна представа за това какво искате да правите в бъдеще и да разгледате внимателно всички възможности. Очертава се неприятен ден във финансово отношение. Доход, който чакате отдавна, няма да дойде и това ще обърка сметките ви.

ТЕЛЕЦ

Емоционален ден. Без да очаквате, ще станете център на внимание. Това ще ви изненада, но и притесни. Ще получите интересно предложение, но не е нужно да давате отговор на момента. Отделете време да обмислете възможността по-внимателно. Внимавайте с харченето на пари.

БЛИЗНАЦИ

Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. С повечето задачи за седмицата сте се справили, така че спокойно може да се отдадете на удоволствия. Погрижете се за здравето си – спазването на хранителен режим, ще ви осигури по-голям комфорт.

РАК

Ако разработите докрай идеите, които ви хрумват, ви очаква един ползотворен и успешен ден. Важно е да работите в група и синхрон с другите. Не се преуморявайте – отделете време за почивка и за любимите си хора. Ще получите вълнуваща новина, която засега не споделяте.

ЛЪВ

Ще трябва да се справите с нещо, което ще се окаже много по-лесно отколкото сте очаквали. Ако имате притеснение, че нещо се може да се обърка, потърсете помощ. Старайте се да съчетавате работата с почивката и преценявайте кое е важно и кое може да почака – съществува риск да се претоварите.

ДЕВА

Днес заложите на рутината. Експериментите няма да доведат до очаквания от вас резултат, затова не рискувайте. Денят не е подходящ за плащане на сметки и уреждане на всякакви практични въпроси. Вероятността да объркате нещо и после да съжалявате е голяма.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.