Димитър Рачков на крачка от фатална грешка

Гласувайте за статията

Успя да хвърли всички в шаш с интимните си признания

Димитър Рачков шашна всички с интимните признания.

Той ги направи съвсем наскоро, но това далеч не е най-любопитното в случая.

По-любопитното е, че в тях съвсем не става дума за актуалното му гадже – младата плеймейтка Анита Димитрова.

Димитър Рачков

Успя да хвърли всички в шаш с интимните си признания

На Димитър Рачков както става ясно, хич не му липсва самочувствие. Той не крие, че все още хваща окото на жените. Неслучайно всичките му изгори са красиви и знойни дами, включително и настоящата.

Рачков обаче е много внимателен и доста потаен за личния си свят, за който почти и не говори. Изключение засега прави майката на сина му – Христина Апостолова, която е сценарист в „Откраднат живот“.

Тв водещият е споделял, че връзката му с Христина започва след един шеговит есемес, а впоследствие писанията придобиват и доста поетичен вид.
И до днес двамата признават, че поддържат отлични отношения като родители на Митко-младши и като колеги, пише „Галерия“.

„Нямам претенции към жените, приятелката ми дори е по-висока от мен“, разказва Димитър Рачков тогава. Споделя още нещо – никога не е бил красавец, но важното е, че е симпатяга и няма комплекс от ръста си.
Подкрепя тезата си с още един мил спомен – докато е на турне в Израел, местна девойка така се влюбва в него, че той почти се навива да й пристане за жених, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар