Синът на Асен Блатечки получи важно отличие (ФОТО)

Гласувайте за статията

Малчуганът очевидно е тръгнал по стъпките на баща си

Актьорът Асен Блатечки сподели радостта от факта, че синът му Борил е получил важно отличие.

С последователите си в Инстаграм той сподели снимки от връчването на бял колан на сина му Борил.
Младежът тренира бразилско жиу-жицу и явно върви по стъпките на звездния си татко.

Асен Блатечки

Малчуганът очевидно е тръгнал по стъпките на баща си

Междувременно стана ясно, че три години след като представи дългоочаквания си режисьорски дебют „Бензин“, Асен Блатечки отново сяда на „диригентското“ място за филмов проект. Това стана ясно в рамките на представянето на 18-ото издание на копродукционния пазар „София Мийтингс“.

Събитието, което ежегодно вече съпътства „София Филм Фест“, ще се проведе между 17 и 21 март. Заради световната пандемия от коронавирус, авторите – както българските, така и чуждестранните, ще представят своите проекти за филми и завършени вече продукции онлайн.

Към момента Блатечки работи по новото заглавие на Светослав Овчаров – „Залог“, където изпълнява ролята на Коста Паница. Паралелно с това обаче явно той работи и по собствения проект, на който ще търси допълнително финансиране чрез копродуценти на „София Мийтингс“.

Екранният Атанас Буров от „Останалото е пепел“ не е единственият актьор, който ще представи собствена кинорожба на онлайн събитието. Проекта си за филм на копродукционния пазар ще представи и Стефан Денолюбов, разкриха организаторите на форума.

От там не дадоха повече подробности за коя продукция по-конкретно става въпрос. Най-вероятно актьорът от „Слава“ ще представи същото заглавие, с което кандидатства за финансиране и от Националния филмов център. Това е филмът „69 метра“, който в средата на декември обаче не получи заветната зелена светлина от изпълнителната агенция, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар