Сестрата на Меган Маркъл: Съжалявам Хари! (Какво разкри?)

Сестрата на Меган Маркъл намекна за психично разстройство на херцогинята сн. YouTube
0

Сестрата на Меган Маркъл намекна за психично разстройство на херцогинята

В своето скандално интервю с Опра Уинфри 39-годишната херцогиня на Съсекс коментира мемоарите на полусестра си. Те са свързани от баща й Томас. Меган Маркъл отбеляза, че за последно е виждала Саманта преди повече от 18 години и се е наричала „единственото дете в семейството“. „Сигурно е доста трудно да говориш за всичко, когато не ме познаваш“, добави бившата актриса.

Скоро след това Саманта Маркъл коментира пред австралийско радиопредаване думите й: „Виждам ясно нарцистично разстройство на личността. Не я диагностицирам, но има нужда от помощ… Съжалявам Хари.

Тя го отдръпна от семейството, приятелите му, от познатия му живот. Той ми напомня за една от онези жертви на отвличания, които в крайна сметка започват да вярват, че животът им е бил ужасен преди и че са влюбени в похитителя си“.

Сестрата на херцогинята отрече думите й, че не са се виждали почти две десетилетия. Саманта припомни, че мрежата е пълна с нейни снимки с Меган, датиращи от 2008-ма година, и отрече изявлението на херцогинята, че се е мислила за единственото дете.

Освен това Саманта отрече думите на сестра си, че никога не се е интересувала от кралското семейство и не знаела нищо за бъдещия си съпруг.

Сестрата на Меган Маркъл намекна за психично разстройство на херцогинята сн. YouTube
Сестрата на Меган Маркъл намекна за психично разстройство на херцогинята сн. YouTube

„Тя боготвори Даяна. Меган се постара да я изучи, да възприеме нейния стил на обличане и езика на тялото. Тя избра парфюма си за първата среща (с Хари)! И не казвайте, че сестра ми не знаеше кой е той!“, възмути се Саманта, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.