Сестрата на Меган Маркъл я нападна: Лъже, отнася се с хората като с боклук! (Вижте как я изобличи)

Гласувайте за статията

Сестрата на херцогинята, разкри всичките й лъжи след интервюто с Опра

След интервюто на Меган Меркъл и Хари последваха бурни реакции. Сега и сестра й Саманта сподели своите впечатления с обществеността.

А именно Меган в интервюто се позова и на връзката си със Самата, като каза, че макар да са израснали с един и същ баща, тя не познава добре полусестра си.

„ Истината беше напълно пренебрегната и пропусната … Не знам как тя може да каже:„ Не знам “… Имаме снимки от миналото. Е, как да не ме познава добре?“

 Саманта също показа техни общи фотоси, включително и една от дипломирането си през 2008 година. Тя твърди, че снимката, направена преди 13 години, което противоречи на коментара на Меган, че тя казва, че двете са виждали  за последно преди 18, 19 години.

Двете сестри през 2008 г на дипломирането на Саманта.
Снимка: Инстаграм

 Саманта коментира и твърдението на Меган, че нейната сестра е променила фамилията си на Маркъл, след като тя е започнала връзката си с Хари и категорично отрече тези твърдения.

„ Бях Маркъл и пред това. Странно е, че тя казва, че смених фамилията си, когато се запозна с Хари. „Маркъл винаги е била моето фамилно име , каза Саманта.

Запитана за изявлението на Меган, че обмисляла самоубийство, Саманта каза: “ Депресията не е оправдание да се отнасяш към хората като боклук и да се отървеш от тях, когато вече не ти трябват. „, предават от slobodenpecat.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар