Ще понесе ли принц Хари поредния тежък удар?

Гласувайте за статията

Чувствал се е като заточеник на монархичната система

Принц Хари събра смелост и направи публично достояние кирливите ризи на кралското семейство на Великобритания. Задава ли се обаче ответен удар от набедените и дари ще успее да го понесе?

В интервю пред Опра Уинфри, излъчено от телевизия Си Би Ес, принц Хари сподели, че се е чувствал разочарован от баща си принц Чарлз.

принц Хари

Чувствал се е като заточеник на монархичната система

Той не пропусна да отбележи, че покойната му майка – принцеса Даяна би била много разстроена от начина, по който британското кралско семейство се е отнесло със съпругата му Меган, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Принцът заявш, че не би се отделил от кралското семейство, ако не е била Меган, защото, по думите му, е бил като заточеник, но не го е осъзнавал, цитира БТА.
„Чувствам се наистина разочарован, защото и той (принц Чарлз) е преживял нещо подобно. Той знае какво е болка“, каза принц Хари за баща си и добави: „Винаги ще го обичам, но преживях много болка“.

„Семейството ми буквално ми спря финансирането“, заяви принц Хари.
„Но имам средства, оставени от майка ми, и без тях нямаше да можем да направим това“, допълни той.

Принц Хари каза, че баща му, принц Чарлз, е престанал да отговаря на обажданията му. Внукът на кралица Елизабет Втора заяви, че не е искал да я изненада неприятно с решението си и още храни голямо уважение към нея.
„Проведох три разговора с баба си и два с баща си преди той да спре да отговаря на обажданията ми. И тогава той ме попита, дали мога да изложа всичко това писмено“, каза принц Хари.

Принц Чарлз престанал да отговаря на обажданията му

Попитан защо принц Чарлз е престанал да отговаря на обажданията му, принц Хари заяви: „Тогава взех нещата в собствените си ръце, трябваше да го направя за семейството си. Това не е изненада за никого. Наистина е тъжно, че се стигна до там, но трябваше да направя нещо за собственото си душевно здраве, за доброто на съпругата си и Арчи“.

Принц Хари каза, че той е бил „заточеник“ на британската монархична система, също както брат си и баща си. Сподели, че го е заболяло, когато никой от кралското семейство не е казал нищо за расистките вестникарски статии за Меган.
Той заяви, че е напуснал кралското семейство, поради липса на подкрепа и разбиране, след като е помолил за помощ и не я е получил.

Принц Хари сподели, че двамата с Меган „са направили всичко по силите си“, за да останат в лоното на кралското семейство, отбелязва Франс прес.
„Самият аз бях заточеник на системата, докато не срещнах Меган. Тя ме спаси“, каза той.
Меган опроверга твърденията, че тя е накарала принц Хари да напуснат кралското семейство.

„Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, защото го обичам“, каза тя и допълни: „Планът ни бе да го направим завинаги“.
Принц Хари добави: „Направихме всичко това за добро и никога нямаше да се отделим от кралското семейство, ако то подкрепяше Меган“.

Двамата споделиха пред Опра Уинфри, че очакват да им се роди момиченце. Припомняме, че първородният син на двойката – Арчи ще навърши две години през май отбелязва АП, цитиран от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар